1 av 2
- Foto: Jonas Ekströmer / SCANPIX /
2 av 2
- Foto: BJÖRN LINDGREN / SCANPIX

Han är strandad och kontraktslös - vem snappar upp honom?

Joakim Runnemo står utan kontrakt efter att anfallaren och Runnemos tidigare klubb Brommapojkarna inte kommit överens om ett nytt kontrakt - frågan är nu var han hamnar?


BP trogen hela sin karriär

Joakim Runnemo har spelat för Brommapojkarna hela sin professionella karriär, vilket gör honom ganska unik inom svensk fotboll.

Han har under sina sex år i BP gjort sammanlagt 32 mål på 107 matcher, dock har det endast blivit åtta matcher under de senaste två säsongerna.

STOCKHOLM. Joakim Runnemo och Brommapojkarna kom inte överens om ett nytt kontrakt efter säsongens slut. Nu letar anfallaren efter en ny klubb och än så länge är ingenting klart.

När Fotbollsverige.se når Runnemo är det en ganska tystlåten spelare som inte vill säga allt för mycket kring sin situation.

- Jag har någon aning om vad som kommer hända med mig nu, men jag måste få reda på vilka alternativ jag har först innan jag vet någonting, säger han.

"Ett par klubbar har hört av sig"

Det har ryktats om att Örebro är intresserade av den förre BP-anfallaren och Runnemo bekräftar att det finns intresse för honom – från flera klubbar.

– Ett par klubbar har hört av sig, fortsätter han kort.

Är det allsvenska klubbar?

– Det vill jag inte kommentera.

Spelaren vill heller inte kommentera något om klubbar utomlands och han stänger inte några dörrar för spel i Superettan nästa år.

– Det beror på många olika saker. Som sagt så måste jag få reda på vilka alternativ jag har först.

Se ett av ytterst få mål från Runnemos fötter 2010.

Fotbollsverige.se

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!