"Hade chansen att skriva in sig som en odödlig hjälte."
1 av 2
"Hade chansen att skriva in sig som en odödlig hjälte." - Foto: Björn Lindgren/SCANPIX
Marcus Lantz kritiseras ordentligt.
2 av 2
Marcus Lantz kritiseras ordentligt. - Foto: Björn Lindgren/SCANPIX

"Från kung till loser"

Marcus Lantz får en rejäl känga av sina gamla fans.


DIF och MFF

Ryktena kring Marcus Lantz har varit många och enligt uppgifter ska klubbar som både Malmö FF och Djurgården ha varit intresserade av den 36-årige mittfältaren.

Det ska även ha funnits intresse från utlandet. Men någon flytt ut till Europa blev det aldrig.

HELSINGBORG. Från hjälte till förrädare. Den svidande kritiken från de forna fansen har inte låtit vänta på sig sedan det stått klart att Marcus Lantz lämnar Helsingborg för spel i Superettan och Landskrona BoIS.

"Han hade chansen att skriva in sig som en odödlig hjälte i alla HIF-supportrars hjärtan men sumpade allt på ett drygt halvår genom att gå från kung till loser", skriver Allt om HIF, som inte spär på sågningarna.

Det var efter långa och segdragna förhandlingar mellan Lantz och Helsingborg som parterna till slut inte kom överens om en förlängning.

Mittfältaren, som enligt många var den bäste spelaren den gångna säsongen, krävde mer pengar än det som HIF erbjöd. Till slut blev det alltså en flytt till Henrik Larssons BoIS - och förmodligen men lönesänkning som heter duga.

"Som ett slag mitt i solar plexus måste det han känts för honom att inse att han inte var värd de pengar som hans agent krävde och att raden med klubbar “som kan slåss om SM-guldet” var väldigt kort. För att inte säga obefintlig", skriver sajten.

/
HIF
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!