Lantto - Gefles store hjälte

Den 24-årige mittfältaren gjorde två mål i Gefles seger mot Örebro.

Matchfakta:

Mål: 1-0 (51) Andread Haddad, 1-1 (62) Dragan Kapcevic, 2-1 (74) Alejandro Bedoya, 2-2 (79) Jonas Lantto, 2-3 (88) Jonas Lantto

Varningar:

Örebro: Patrik Haginge

Gefle: Yussif Chibsah

ÖREBRO. Efter 45 minuters spel i Örebro var det mållöst. Det hände desto mer i den andra halvleken.

Hemmalaget ÖSK tog ledningen genom Andreas Haddad som styrde in Kusthrim Lushtakus skott. Men bara tio minuter senare hade Dragan Kapcevic kvitterat.

När Alejandro Bedoya sköt in 2-1 med en kvart kvar trodde fansen att det skulle bli tre poäng - men så blev det inte.

Jonas Lantto kvitterade först till 2-2 och bara två minuter före stopptid gjorde han sitt andra mål i matchen som gav Gefle tre poäng.

- Vi spelade vårt spel. Det är väl en liten visning av vad vi kan. Alla har väl inte riktigt trott på oss som vanligt, säger han till Canal plus.

Nu ligger Pelle Olssons gäng trea i allsvenskan efter kvällens seger med sju poäng.