Halmstad läcker - krisen fortsätter

Den spanska satsningen kan inte resa sig.

GÖTEBORG. Den totala krisen fortsätter för Halmstad. På tisdagskvällen åkte den spanska satsningen på ytterligare en tung förlust när laget tappade allt borta mot Häcken.

Laget inledde dock starkt. Och till skillnad från flera andra matcher så var det faktiskt HBK som tog initiativet först. Marcus Olsson pressade fram bollen till Kujtim Bala, som i sin tur satte drabbningens första mål efter drygt en halvtimmes spel

Men sedan kollapsade allt för gästerna. Bara minuterna senare råkade en olycklig Christian Järdler styra in bollen i eget mål med armen - och startade därmed hemmalagets vändning.

Dioh Williams gav hemmalaget ledningen sent i den andra halvleken innan Mathias Ranegie gjorde sitt tolfte mål för säsongen, när han fastställde slutresultatet till 3-1 till Häcken med kvarten kvar.