Målexplosion - då fick Halmstad äntligen jubla

Målen haglade in när Halmstad vann.

HALMSTAD. En ordentlig målexplosion. Då kunde Halmstad till slut bryta den kolsvarta förbannelsen - och vinna efter hisnande 5-4 mot IFK Norrköping.

Joe Sise skulle bli krislagets store matchhjälte. Anfallaren slog till två gånger om när HBK segrade för första gången på tolv matcher. Det andra kom med bara minuterna kvar av mötet. Ett möte som kom igång ordentligt efter den första halvleken.

Emil Salomonsson inledde målkavalkaden tidigt i den första halvleken, innan Shpetim Hasani fixade kvitteringen bara momenten innan pausvilan.

Sju mål på de efterföljande 45 minuter fick publiken på Örjans Vall se. Men det var alltså Joe Sises som blev direkt avgörande för matchen.

HBK, som desperat törstar efter trepoängare, ligger dock fortfarande allra sist i tabellen.