"Jag tycker att hans åsikter är väl drastiska", säger den danske målvakten.
1 av 3
"Jag tycker att hans åsikter är väl drastiska", säger den danske målvakten. - Foto: BJÖRN LINDGREN / SCANPIX
Dessutom tycker han inte om att Djurgården har köpt Kenneth Höie. "Klubben har agerat i panik", säger han.
2 av 3
Dessutom tycker han inte om att Djurgården har köpt Kenneth Höie. "Klubben har agerat i panik", säger han. - Foto: Terje Bendiksby/SCANPIX
Kasper Jensen är "besviken" på Magnus Pehrsson att han har uttalat sig kritisk mot målvakterna i Djurgården.
3 av 3
Kasper Jensen är "besviken" på Magnus Pehrsson att han har uttalat sig kritisk mot målvakterna i Djurgården. - Foto: PONTUS LUNDAHL / SCANPIX

Målvaktens kritik mot Pehrsson

Djurgårdens petade danska målvakt Kasper Jensen tycker inte om att Magnus Pehrsson har uttalat sig kritiskt mot sina målvakter.


Här är Djurgårdens målvakter

För tillfället är det fyra målvakter, med fyra olika nationaliteter, som slåss om att få förtroendet mellan stolparna. Nyinköpte Kenneth Höie är norrman, Kasper Jensen är dansk, Tommi Vaiho svensk och fjärdemålvakten Christoffer Matwiejew är svensk men kallas för "Polski" på grund av sina polska rötter.

STOCKHOLM. För två dagar sedan värvade Djurgården den norska målvakten Kenneth Höie. Detta efter att tränaren Magnus Pehrsson kritiserat de nuvarande målvakterna Tommi Vaiho och Kasper Jensen. Nu kommer reaktionen från den dansken Jensen.

– Jag är besviken på Magnus uttalande och hans brist på förtroende, säger den 29-årige dansken till Bold.dk och fortsätter:

– Man ska vara självkritisk och det är jag också. Men jag håller inte med om hans åsikter. Som klubb och lag hade vi hoppats på fler poäng och jag ska vara ärlig och säga att vi inte har varit bra i alla matcher. Men jag tycker ändå att hans åsikter är väl drastiska.

Jensen som värvades i vintras stod i början av säsongen för Djurgården men petades sedan av Vaiho. Men trots ryktena om försäljning vill Jensen fortfarande kämpa om att vara Pehrsson förstaval i mål. Även om han är kritisk mot att Djurgården har köpt Höie.

– Jag tycker att klubben har agerat i panik när man har värvat en ny och dyr målvakt, säger 29-åringen.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!