Mohammed Ali Khan är i säkerhet – men i Beirut – där två bomber sprängdes och flera har dött. (Vi vill varna för starka bilder i bildspelet).
1 av 7
Mohammed Ali Khan är i säkerhet – men i Beirut – där två bomber sprängdes och flera har dött. (Vi vill varna för starka bilder i bildspelet). - Foto: AP/TT Bild/Bildbyrån
Två bomber sägs ha smällt.
2 av 7
Två bomber sägs ha smällt. - Foto: Ap/TT BILD
De första uppgifterna säger att 23 personer har dött och över 100 har skadats.
3 av 7
De första uppgifterna säger att 23 personer har dött och över 100 har skadats. - Foto: Ap/TT BILD
Bomberna smällde utanför Irans ambassad.
4 av 7
Bomberna smällde utanför Irans ambassad. - Foto: Ap/TT BILD
Räddningsarbetet pågår för fullt i Beirut.
5 av 7
Räddningsarbetet pågår för fullt i Beirut. - Foto: Ap/TT BILD
6 av 7
- Foto: Ap/TT BILD
7 av 7
- Foto: Ap/TT BILD

Allsvensk stjärna mitt i bombdrama med landslaget

Häckens lagkapten Mohammed Ali Khan skulle i kväll spela kval till asiatiska mästerskapen för sitt Libanon mot Iran. Men tidigt under tisdagen har flera dött av en explosion i Beirut strax intill Irans ambassad – och Ali Khan är mitt i kaoset.


Enligt Al Jazeera har två bomber sprängts precis intill ambassaden. I de första uppgifterna befarar man att 23 personer har dött och över 100 har skadats. Enligt en säkerhetsvakt ska två missiler ha orsakat smällarna medan en annan säger att det var bilbomber. Förutom materiella skador ska personal på den iranska ambassaden ha klarat sig utan skador.

Mitt i kaoset är dock Häckens försvarare Mohammed Ali Khan som representerar Libanons landslag. Libanon ska spela mot just Iran i kvalet till de asiatiska mästerskapen under tisdagen. Ali Khan, som befinner sig på ett hotell tillsammans med sina landslagskamrater, har klarat sig undan attentatet men är skakad av det som har hänt – och har twittrat om händelserna från Beirut. 

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!