Segersviten fortsätter för VfB Stuttgart efter vinst mot Union Berlin

På lördagen kom sjätte raka segern i Bundesliga i fotboll för VfB Stuttgart. Det blev 3-0 (1-0) borta mot Union Berlin. Det innebär att Union Berlin åkte på sjätte raka förlusten.

VfB Stuttgart gjorde första målet. Serhou Guirassy gjorde målet, redan i 16:e minuten. Först med nio minuter kvar att spela ökade VfB Stuttgart ledningen genom Silas Katompa Mvumpa.

Till slut kom också 0-3-målet genom Deniz Undav som ökade VfB Stuttgarts ledning i 88:e minuten. 0-3-målet blev matchens sista.

Union Berlin ligger på 14:e plats i tabellen efter matchen, medan VfB Stuttgart ligger på andra plats.

Nästa motstånd för Union Berlin är Werder Bremen. VfB Stuttgart tar sig an Hoffenheim hemma. Båda matcherna spelas lördag 28 oktober 15.30.