Union Berlin spelade lika mot FC Heidenheim
Union Berlin spelade lika mot FC Heidenheim - Foto: STELLA Pictures / STELLA Pictures/action press

Heidenheim fixade en poäng mot Union Berlin

Union Berlin ledde med 2-1 efter första halvlek hemma mot Heidenheim i Bundesliga i fotboll. I andra halvlek jobbade sig Heidenheim in i matchen. Till slut blev det en poäng var till lagen, matchen slutade 2-2.

Heidenheim startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara tre minuter slog Nikola Dovedan till.

Union Berlin kvitterade till 1-1 strax före halvtidsvilan, genom Robin Gosens.

Laget tog också ledningen på tilläggstid i första halvleken, genom Andras Schafer framspelad av Robin Gosens. Det dröjde till den 71:a minuten innan Jan-Niklas Beste kvitterade för Heidenheim. Det fastställde slutresultatet till 2-2.

Union Berlin har två segrar, två oavgjorda och en förlust och 5–5 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Heidenheim har en vinst, tre oavgjorda och en förlust och 6–6 i målskillnad. Det här var Union Berlins fjärde oavgjorda match den här säsongen.

För Union Berlin gör resultatet att laget nu ligger på tolfte plats i tabellen, medan Heidenheim är på nionde plats.

Nästa motstånd för Union Berlin är Borussia Dortmund. Heidenheim tar sig an Eintracht Frankfurt hemma. Båda matcherna spelas lördag 2 mars 15.30.