VfB Stuttgart vann mot Union Berlin
VfB Stuttgart vann mot Union Berlin - Foto: Moritz Müller / Alamy

VfB Stuttgart segrade mot Union Berlin på hemmaplan

VfB Stuttgart vann fredagens match hemma mot Union Berlin i Bundesliga i fotboll. I halvtid ledde laget med 1-0, en ledning som utökades i andra halvlek. Slutresultatet blev 2-0.

Segern var VfB Stuttgarts sjätte på de senaste sju matcherna.

VfB Stuttgart fick en bra start på matchen. Serhou Guirassy gjorde målet på pass av Atakan Karazor, redan i 19:e minuten. I 65:e minuten nätade Chris Fuhrich, och gjorde 2-0. 2-0-målet blev matchens sista.

I den 69:e minuten blev Union Berlins Andras Schafer utvisad, och fick spela med en man mindre sista 21 minuterna.

Det här betyder att VfB Stuttgart är kvar på tredje plats, och Union Berlin stannar på 13:e plats, i tabellen.

Lördag 16 mars spelar VfB Stuttgart borta mot Hoffenheim 18.30 och Union Berlin mot Werder Bremen hemma 15.30 på An der alten Forsterei.