VfL Wolfsburg förlorade mot Augsburg
VfL Wolfsburg förlorade mot Augsburg - Foto: STELLA Pictures / STELLA Pictures/action press

Augsburg fortsätter att vinna

Augsburg är svårslaget i Bundesliga i fotboll. Mot Wolfsburg borta på Volkswagen Arena på lördagen blev det seger igen. Laget vann med 3-1 (1-1) och har nu fyra segrar i rad.

Wolfsburg tog en tidig ledning. Patrick Wimmer slog till, redan i nionde minuten.

FC Augsburg kvitterade till 1-1 på stopptid i första halvleken, genom Arne Maier framspelad av Ruben Vargas.

På tilläggstid i första halvleken fick Wolfsburg Patrick Wimmer utvisad. Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Kristijan Jakic och gav Augsburg ledningen.

Kristijan Jakic, återigen, ökade Augsburgs ledning på pass av Arne Engels med knappa kvarten kvar. Jakic fullbordade därmed lagets vändning. 1-3-målet blev matchens sista.

För Augsburg gör resultatet att man nu ligger på sjunde plats i tabellen, medan Wolfsburg är på 14:e plats. Augsburg var på 15:e plats i tabellen för 21 dagar sedan, men har fått ett lyft.

Wolfsburg tar sig an Werder Bremen i nästa match borta lördag 30 mars 15.30. Augsburg möter FC Köln hemma söndag 31 mars 15.30.