FC Heidenheim spelade lika mot Borussia Mönchengladbach
FC Heidenheim spelade lika mot Borussia Mönchengladbach - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp

Eren Dinkci fixade kryss för Heidenheim

Mönchengladbachs Robin Hack gjorde 1-0 i första halvlek borta mot Heidenheim i Bundesliga. I andra halvlek kvitterade Heidenheim genom Eren Dinkci med 24 minuter kvar av matchen. Inget av lagen lyckades göra fler mål, och matchen slutade 1-1.

Mönchengladbach gjorde första målet. Robin Hack slog till på pass av Franck Honorat, redan i nionde minuten. I 66:e minuten nätade Eren Dinkci, framspelad av Tim Kleindienst och kvitterade för Heidenheim. Det fastställde slutresultatet till 1-1.

Heidenheim har två oavgjorda och tre förluster och 5–8 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Mönchengladbach har en vinst, tre oavgjorda och en förlust och 10–9 i målskillnad. Det här var Heidenheims åttonde oavgjorda match den här säsongen.

I tabellen innebär det här att Mönchengladbach nu ligger på 13:e plats. Heidenheim är på elfte plats.

I nästa omgång har Heidenheim VfB Stuttgart borta på Mercedes Benz Arena, söndag 31 mars 17.30. Mönchengladbach spelar hemma mot Freiburg lördag 30 mars 15.30.