TSG Hoffenheim förlorade mot VfB Stuttgart
TSG Hoffenheim förlorade mot VfB Stuttgart - Foto: Moritz Müller / Alamy

Åttonde i rad utan förlust för VfB Stuttgart

Det blev 0-3 (0-2) mellan Hoffenheim och gästande VfB Stuttgart när lagen möttes på PreZero Arena på lördagen. Det innebär åttonde matchen i rad utan förlust för VfB Stuttgart i Bundesliga i fotboll.

Därmed har VfB Stuttgart vunnit fyra matcher i rad på bortaplan.

Gästerna VfB Stuttgart gjorde första målet. Enzo Millot slog till, redan i 16:e minuten.

Laget ökade ledningen till 0-2 på stopptid i första halvleken, genom Serhou Guirassy. Till slut kom också 0-3 genom Jamie Leweling som ökade VfB Stuttgarts ledning i 68:e minuten. 0-3-målet blev matchens sista.

Hoffenheims nya tabellposition är åttonde plats, medan VfB Stuttgart är på tredje plats.

Lördag 30 mars 15.30 spelar Hoffenheim borta mot Bayer Leverkusen. VfB Stuttgart möter Heidenheim hemma på Mercedes Benz Arena söndag 31 mars 17.30.