Danmark förlorade med 3–1 i EM-genrepet mot Brasilien.
Danmark förlorade med 3–1 i EM-genrepet mot Brasilien. - Foto: Gero Breloer/SCANPIX
Daniel Wass och hans mannar blev utspelade i den första halvleken.
Daniel Wass och hans mannar blev utspelade i den första halvleken. - Foto: Gero Breloer/SCANPIX
Även om de höjde sig de sista 45 minuterna var Danmark aldrig nära mot Brasilien. - Foto: Gero Breloer/SCANPIX

Danmark krossades av Brasilien

Genrepet mot Brasilien slutade med torsk för Danmark med 3–1.

Brasilien–Danmark 3–1 (3–0)

Målen: 1–0 (8) Hulk, 2–0 (13) självmål av Niki Zimling, 3–0 (40) Hulk, 3–1 (71) Niklas Bendtner.

HAMBURG. Efter en mycket dålig första halvlek förlorade Danmark med 3–1 i genrepet inför EM mot Brasilien. I halvlek visade måltavlan 3–0 till Brasilien. Med sina två mål var Hulk den stora matchvinnaren för brassarna som slog av på takten i den andra halvleken.

Danmark höjde sitt spel de sista 45 minuterna men var aldrig nära att vända på steken mot sydamerikanerna. Danskarna mål gjordes utav Niklas Bendtner.

Sörensen skadad

Oroväckande för Danmark i matchen var att målvakten Thomas Sörensen utgick med skada i ryggslutet redan i den 25:e minuten. Även Lasse Schöne byttes ut på grund av skada i den första halvleken.

Danskarna måste höja sitt spel för att kunna ta sig vidare från "dödens grupp" i EM. Vårt grannland möter Tyskland, Portugal och Holland i gruppspelet.