Förbundskaptenen är också medveten om sin trupps form: "Blir tuffa dagar."
1 av 4
Förbundskaptenen är också medveten om sin trupps form: "Blir tuffa dagar." - Foto: Scanpix
Ukraina möter Estland i Österrike på måndagskvällen, deras första träningsmatch inför EM.
2 av 4
Ukraina möter Estland i Österrike på måndagskvällen, deras första träningsmatch inför EM. - Foto: Richard Heathcote/Getty Images
Oleh Blokhin är inte intresserad av hur det går för hans Ukraina mot Estland.
3 av 4
Oleh Blokhin är inte intresserad av hur det går för hans Ukraina mot Estland. - Foto: Scanpix
Andrij Shevchenko och hans lagkamrater har inga större förväntingar på sig från Blokhins håll mot esterna.
4 av 4
Andrij Shevchenko och hans lagkamrater har inga större förväntingar på sig från Blokhins håll mot esterna. - Foto: Richard Heathcote/Getty Images

Ukrainske förbundskaptenen: "Skiter i resultatet"

Ukrainas förberedelser inför hemma-EM fortsätter. Men förbundskapten Oleh Blokhin bryr sig inte om hur det går i träningsmatchen mot Estland.


Följ fotbollsfesten på Nyheter24

Senaste nyheterna, skadeläget, de bästa krönikörerna och mycket mer. I sommar kommer Nyheter24 punktmarkera EM-slutspelet i Ukraina. Vi kommer att finnas på supporterlägret Camp Sweden samt följa Zlatan & Co: på plats i Kiev. Det blir många nyheter om alla EM-länder, mycket webbteve och ännu fler bilder. Följ med oss på den stora EM-resan!

EM-bloggar:

Avgå alla - med Johan Andersson

EM-reportern - med Emil Schälin

TIROL. Ukraina laddar upp i Österrike inför hemma-EM. Inför den första träningsmatchen, mot Estland på måndagskvällen, uttalade sig förbundskaptenen Oleh Blokhin om truppen och förväntningarna inför matchen.

- Jag vill att spelarna visar upp sina kvalitéer och fin fotboll. Men jag skiter fullständigt i resultatet, säger Blokhin på en presskonferens, enligt ProSport.

Ukraina har i dagsläget en 26-mannatrupp som ska bantas ner till 23 under träningslägret i Österrike. Blokhin är medveten om att truppens form inte är den bästa inför Estland-matchen.

- Spelarna hade olika psykisk och fysisk form när de anslöt till landslaget efter klubbsäsongen. Jag räknar med att de första tre dagarna här i Österrike blir tuffa, det en sliten grupp spelare som kommer matchas.

EM
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!