Italiens landslag kan komma att missa EM, om spelskandalen skulle påverka för mycket.
1 av 2
Italiens landslag kan komma att missa EM, om spelskandalen skulle påverka för mycket. - Foto: Claudio Villa/Getty Images
Cesare Prandelli säger att han har inga problem med att avstå från att åka till EM.
2 av 2
Cesare Prandelli säger att han har inga problem med att avstå från att åka till EM. - Foto: Dino Panato/Getty Images

Italien kan dra sig ur EM

Italien kan komma att dra sig ur sommarens mästerskap på grund av spelskandalen. Förbundskapten Cesare Prandelli: "Det finns viktigare saker att tänka på."


Följ fotbollsfesten på Nyheter24

Senaste nyheterna, skadeläget, de bästa krönikörerna och mycket mer. I sommar kommer Nyheter24 punktmarkera EM-slutspelet i Ukraina. Vi kommer att finnas på supporterlägret Camp Sweden samt följa Zlatan & Co: på plats i Kiev. Det blir många nyheter om alla EM-länder, mycket webbteve och ännu fler bilder. Följ med oss på den stora EM-resan!

EM-bloggar:

Avgå alla - med Johan Andersson

EM-reportern - med Emil Schälin

ZÜRICH. I och med den spelskandal som just nu skakar om italiensk fotboll har förbundskaptenen Cesare Prandelli sagt att de lika gärna kan stanna hemma från EM.

- Om vi skulle bli tillsagda, för fotbollens bästa, att vårt landslag inte borde åka till EM skulle jag inte han några problem med det. Det finns viktigare saker att tänka på, säger Prandelli till Rai Sport.

Sedan tidigare har anklagade Domenico Criscito fått lämna truppen. Nu är både målvakten Gianluigi Buffon och försvararen Leonardo Bonucci också misstänkta för inblandning i den växande spelskandalen.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!