Andrej Jarmolenko och Artem Milevskyj, till exempel.
1 av 3
Andrej Jarmolenko och Artem Milevskyj, till exempel. - Foto: Andrey Lukatsky / AP / SCANPIX
Oleg Blokhin har ett par anfallsess i rockärmen.
2 av 3
Oleg Blokhin har ett par anfallsess i rockärmen. - Foto: Efrem Lukatsky / AP / SCANPIX
Andreas Isaksson ska mota bollarna mot Ukraina på måndag - men vilka ska han se upp med?
3 av 3
Andreas Isaksson ska mota bollarna mot Ukraina på måndag - men vilka ska han se upp med? - Foto: ANDERS WIKLUND / SCANPIX /

Här är de ukrainska hoten, Isaksson

Nyheter24 reder ut Ukrainas styrkor inför premiären: "Jag har inte jättebra koll än".


Följ fotbollsfesten på Nyheter24

Senaste nyheterna, skadeläget, de bästa krönikörerna och mycket mer. I sommar kommer Nyheter24 punktmarkera EM-slutspelet i Ukraina. Vi kommer att finnas på supporterlägret Camp Sweden samt följa Zlatan & Co: på plats i Kiev. Det blir många nyheter om alla EM-länder, mycket webbteve och ännu fler bilder. Följ med oss på den stora EM-resan!

EM-bloggar:

Avgå alla - med Johan Andersson

EM-reportern - med Emil Schälin

KIEV. EM-premiären mot värdlandet närmar sig med stormsteg. På måndag smäller det - men svenskarna har inte direkt järnkoll på motståndet än.

– Jag tänkte sätta mig i dag (fredag) med vårt program, sen kommer ju Erik Hamrén ha en genomgång och vår scout, det är klart man vill vara påläst, säger försvararen Mikael Lustig.

Mannen bakom försvaret, Andreas Isaksson väntar också på lite läxläsning. 

– Vi spelade ju mot dem förra året, men mycket har nog förändrats sen dess, jag har inte jättebra koll, säger "Isak" till Nyheter24.

Finns det någon spelare som sticker ut?

– Det är svårt att bortse som en spelare som Andrij Sjevtjenko. Sen är Andrij Voronin duktig också men jag vet inte om han är aktuell för startelvan.

---

"Voronin är inget att oroa sig för - och har inte varit det på två år"

Nyheter24:s reporter Emil Schälin har läst in sig på Ukraina och har plockat fram tre punkter som svenskarna måste akta sig för.

Talangen

Andrej Jarmolenkos snabbhet kommer vara ett riktigt hot. En ung och hungrig spelare som utmanar konstant på vänsterkanten och som bland annat Arsenal ryktas vara intresserade av.

Kant och kontringsspelet

– Precis som Sverige spelade de 4-2-3-1. Men till skillnad från oss hittar man kvalitén och snabbheten på kanterna. De kommer försöka sätta dit oss med sitt omställningsspel.

"Schevas" rutin

– Voronin är inget att oroa sig för och har inte varit det på två år. Men även ifall Shevchenko är långt efter bäst före datumet och hans form sisådär, så är det här hans sista uppvisning. Han kommer bli farlig med det kunnandet och den rutinen han har.   

/
Hot
/
/
/
EM
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!