Englands nye stjärnskott tror inte historien betyder nåt för matchen.
1 av 3
Englands nye stjärnskott tror inte historien betyder nåt för matchen.
"Vi vet alla vilka kvaliteter han besitter"
2 av 3
"Vi vet alla vilka kvaliteter han besitter"
Welbeck tycker att Zlatan är fantastisk.
3 av 3
Welbeck tycker att Zlatan är fantastisk.

Har koll på Zlatan - tack vare tevespel

Englands nye stjärnskott: "Har du Ibrahimovic i ditt lag är du inte ledsen".


Följ fotbollsfesten på Nyheter24

Senaste nyheterna, skadeläget, de bästa krönikörerna och mycket mer. I sommar kommer Nyheter24 punktmarkera EM-slutspelet i Ukraina. Vi kommer att finnas på supporterlägret Camp Sweden samt följa Zlatan & Co: på plats i Kiev. Det blir många nyheter om alla EM-länder, mycket webbteve och ännu fler bilder. Följ med oss på den stora EM-resan!

EM-bloggar:

Avgå alla - med Johan Andersson

EM-reportern - med Emil Schälin

KIEV. Zlatan Ibrahimovic är fantastisk, säger England- och Manchester Unitedanfallaren Danny Welbeck. Hur han vet? Tevespel.

- Jag tittar mest på Premier League, men om du har Ibrahimovic i ditt tv-spelslag är du inte ledsen, säger 21-åringen enligt iTV.

Welbeck var nu för "Ibra" inför fredagens match mot Sverige.

- Vi vet alla vilka kvaliteter han besitter.

Hans idoler är däremot två landsmän.

– Det var Michael Owen och Wayne Rooney och uppenbarligen har jag haft en chans att växa upp med dem, se dem och utbildas med dem, säger han.

Inte vunnit tävlingsmatch mot Sverige sen 1968

Sverige har inte förlorat en tävlingsmatch mot England sen 1968. Men det är ett nytt engelsk landslag, med bland andra nykomlingar som Welbeck.

– Vi kommer inte att titta på hur historien ser ut. Det är bara 90 minuter som gäller och vi ska gå in för att vinna den här matchen, säger Welbeck.

– Det är ett mästerskap och om du förlorar den första matchen vill du definitivt vinna den andra. Vi vill också vinna så det kommer att bli en bra match.

Senast länderna möttes var i en träningsmatch i november. Då vann England med 1-0.

*****                            

UEFA EURO 2012 TM by Carlsberg ger dig de senaste nyheterna, intervjuerna, klippen och resultaten direkt i din mobil. Du missar inte en enda minut av mästerskapet och det känns som om du satt på självaste fotbollsarenan i EM-finalen. Du hittar också närmaste krog med Bar Finder. Sommaren är räddad!  Appen hittar du här.

/
EM
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!