Ett närmast bibliskt regn drog över Donetsk och förhindrade spel.
1 av 8
Ett närmast bibliskt regn drog över Donetsk och förhindrade spel. - Foto: Julian Finney/Getty
2 av 8
Domaren Björn Kuipers tvingades avbryta matchen på grund av kraftigt regn och blixtar. - Foto: Carl Recine/Bildbyran
Andrij Sjevtjenko var bra matchen igenom. Här missar dock ett jätteläge.
3 av 8
Andrij Sjevtjenko var bra matchen igenom. Här missar dock ett jätteläge. - Foto: Getty Images
Oleh Husiev var steget efter  Franck Ribery.
4 av 8
Oleh Husiev var steget efter Franck Ribery. - Foto: Matthias Schrader/AP/SCANPIX
Andrij Sjevtjenko missar sitt skott på halvvolley.
5 av 8
Andrij Sjevtjenko missar sitt skott på halvvolley. - Foto: Manu Fernandez/AP/SCANPIX
Jeremy Menez gav Frankrike ledningen,
6 av 8
Jeremy Menez gav Frankrike ledningen, - Foto: Ian Walton/Getty
Yohan Cabaye placerade kallt in 2-0.
7 av 8
Yohan Cabaye placerade kallt in 2-0. - Foto: Ian Walton/Getty
Newcastlemittfältaren fick en djupledsboll och vände bort sin försvarare.
8 av 8
Newcastlemittfältaren fick en djupledsboll och vände bort sin försvarare. - Foto: Ian Walton/Getty

Frankrikes blixtminuter sänkte Ukraina

Ett blixtrande Frankrike behövde bara tre minuter för att besegra Ukraina.

Ukraina-Frankrike

0-1 Menez (53)

0-2 Cabaye (56)

Publik: 50 000

Domare: Björn Kuipers, Holland.

Startelva, Ukraina
(4-1-3-2): Pjatov - Husiev, Mychalyk, Chatjeridi, Selin - Tymosjtjuk - Konopljanka, Nazarenko, Jarmolenko - Voronin, Sjevtjenko

Startelva, Frankrike
(4-2-3-1):
Lloris - Debuchy, Rami, Mexes, Clichy - Cabaye, Diarra - Ribery, Nasri, Menez - Benzema

Grupp D:

1. Frankrike 4 poäng 3-1
2. Ukraina 3 poäng 2-3
3. England 1 poäng 1-1
4. Sverige 0 poäng 1-2

DONETSK. Domaren Björn Kuipers hann knappt blåsa igång matchen förrän han var tvungen att blåsa av den. Kraftigt regn och blixtar omöjiggjorde spel och matchen tvingades brytas i en timme.

När åskovädret dragit vidare var det Frankrike som blixtrade mest. I den 53:e minuten lurade PSG-anfallaren en försvarare och dundrade in 1-0 bakom en chanslös Andrij Pjatov. Och tre minuter senare small det igen. Newcastles Yohan Cabaye fick en djupledsboll av Karim Benzema och placerade kallt in 2-0.

Ukraina jagade förtvivlat en reducering men var alltför uddlöst i de avgörande momenten.

Frankrike går upp i serieledningen med fyra poäng före Ukraina som har tre. Klockan 21.00 är det avspark mellan Sverige och England.