Bastian Schweinsteiger har problem med sin vrist och kan missa Tysklands semifinal på onsdag.
1 av 3
Bastian Schweinsteiger har problem med sin vrist och kan missa Tysklands semifinal på onsdag. - Foto: Ivan Sekretarev/SCANPIX
Schweinsteiger har startat alla matcher på innermittfältet i Tyskland och spelade 90 minuter mot Grekland i kvartsfinalen.
2 av 3
Schweinsteiger har startat alla matcher på innermittfältet i Tyskland och spelade 90 minuter mot Grekland i kvartsfinalen. - Foto: Thanassis Stavrakis/SCANPIX
"För att vara ärlig, vristen oroar mig", säger han.
3 av 3
"För att vara ärlig, vristen oroar mig", säger han. - Foto: Michael Sohn/SCANPIX

Skadesmällen: Schweinsteiger kan missa semin

Tysklands mittfältsstjärna Bastian Schweinsteiger kan missa semifinalen i EM.


Semifinaler

Tjeckien-Portugal 0-1
Tyskland-Grekland 4-2
Spanien-Frankrike 2-0
England-Italien 2-4 efter straffar.

Semifinaler
Portugal-Spanien
Tyskland-Italien

WARSZAWA. Sedan februari har Tysklands mittfältsmotor Bastian Schweinsteiger har haft problem med sin högervrist. En skada som han nu kan ha dragit upp igen.

–  För att vara ärlig, vristen oroar mig. Den har inte läkt ordentligt, säger "Schweini" enligt AP.

27-åringen, som är en av världens bästa tvåvägsspelare, har prestationsmässigt bland och gett hittills i EM och han är själv missnöjd över sin insats i kvartsfinalen mot Grekland.

–  Jag slog några dåliga passningar som jag vanligtvis inte gör. En spelare som mig ska inte göra sådana misstag, säger han.

Han har startat varje match i EM för Tyskland och det skulle vara ett avbräck för Joachim Löw om han inte kan spela semifinalen mot antingen England eller Italien.

*****                      

UEFA EURO 2012 TM by Carlsberg ger dig de senaste nyheterna, intervjuerna, klippen och resultaten direkt i din mobil. Du missar inte en enda minut av mästerskapet och det känns som om du satt på självaste fotbollsarenan i EM-finalen. Du hittar också närmaste krog med Bar Finder. Sommaren är räddad!  Appen hittar du här.

/
EM
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!