Twitterkollen

Kändisarnas statusuppdateringar


Adam Alsing: Sitter på jobbet och väntar på inspiration. Händer inget. Hade jag bara snusat så hade det varit lugnt. Jag vet att det är så.

Cecilia Blankens: På 40-talet trodde man att man under 2000-talet skulle äta tabletter i stället för mat. Det var väl ingen dum idé? Lunch är ett menlöst mål.

Magnus Betnér: Öl och pizza i 25gradig värme. Livet har varit sämre...

Spencer Pratt: @mileycyrus: Gud välsigne dig! Vi ber till Jesus att NBC ska förlåta oss för att vi lämnade serien. Avhoppare vinner aldrig och vinnare hoppar aldrig av.

Perez Hilton: @spencerpratt: Allvarligt! Jag måste se dig och Heidi äta mer äckligt skit i programmet och verkligen lida. Ha ha.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Nästa artikel
Twitterkollen
Senaste nytt

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?

Lyxlön för 12-barnsmamman Madeleine Ilmrud

12-barnsmamman Madeleine Ilmrud, känd från TV4-programmet Familjen Annorlunda, försörjer sig idag som influencer. Något som ger henne riktigt bra betalt...

Per Gessles enorma miljonimperium – så mycket pengar håvar han in

Per Gessle har, under åren i Roxette och Gyllene Tider, byggt upp en smärre förmögenhet. Nyheter24 har kikat närmare på Gessles inkomst och bolag.

Ändringen - Israel får medverka på Kulturnatt

1 timme sedan
Stockholms stad tog bort Israels ambassad ur Kulturnattens program på grund av säkerhetsläget. Men nu ändrar sig kommunen, skriver SVT:s "Kulturnyheterna ".

Hon får radions lyrikpris

1 timme sedan
"Ett visionärt raseri" belönas med Sveriges Radios lyrikpris. Judith Kiros får priset för diktsamlingen "Det röda är det gränslösa".