Fotboll
1 av 3
Lionel Messi och Zlatan Ibrahimovic redo för gigantmötet mot Real Madrid. - Foto: SCANPIX
FC Barcelona
2 av 3
Superstjärnorna är fit for fight - Foto: SCANPIX
Fotboll
3 av 3
Lionel Messi och Zlatan tränar tillsammans - Foto: SCANPIX

Superstjärnorna redo för El Clasicó

Lionel Messi och Zlatan Ibrahimovic tränade för fullt inför söndagens El Clasicó.


Under fredagsmorgonen tränade Zlatan Ibrahimovic och Leo Messi för fullt tillsammans med sina lagkamrater på träningsanläggningen. Superstjärnorna är nu nära att vara redo för söndagens gigantmöte mot Real Madrid.

– Jag är fullständigt övertygad om att vi vinner, säger Zlatan.

Zlatan Ibrahimovic kommer allt närmare en start i El Clasicó. På fredagsmorgonen deltog Ibrahimovic och Leo Messi på alla övningar tillsammans med laget. Enligt katalanska tidningar fortsatte stjärnorna med sina respektive återhämtningsprogram efter träningen.

– Jag är väldigt positiv inför matchen mot Real Madrid och jag är fullständigt övertygad om att vi vinner, säger Zlatan till Betfair.

"Största matchen i världen"

Zlatan själv är medveten om vilken uppståndelse matchen väcker runt om i världen och betydelsen den har för supportrarna.

– Det är förmodligen den mest spektakulära matchen i hela världen. De bästa spelarna i världen är på planen samtidigt. Och enligt mig så spelar de allra bästa i Barcelona, utvecklar svensken.

– Vi spelar väldigt bra för tillfället och med våra supportrar i ryggen är vi ännu starkare.

Henke på besök

På plats för att stödja Zlatans och Barcelonas uppladdning inför El Clasicó fanns ingen mindre än Henrik Larsson på plats. Den nu 38-årige svensken, som la skorna på hyllan under hösten, spelade i Barça mellan 2004 och 2006. Larsson ville dock inte kommentera sitt besök.

Förutom att Ibrahimovic och Messi gör stora framsteg är nu Yaya Touré helt spelklar.

Fotbollsverige.se.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!