- Foto: Bildbyrån

CSKA-duo avstängda i kväll

CSKA Moskvas försvarare Sergej Ignasjevitj och Alexej Berezutskij får inte spela mot Besiktas i Champions League i kväll. 


En  dopningsöverträdelse gör att CSKA Moskvas bägge försvarare Sergej Ignasjevitj och Alexej Berezutskij inte spelar när man i kväll tar sig an turkiska Besiktas på bortaplan.

De två testades positivt för en förbjuden substans efter Champions league-matchen mot Manchester United den 3 november rapporterar TT i dag.

I den ryska klubben skyller man på att den medicinska personalen gjort en miss. De har helt enkelt glömt att berätta för dopningskontrollanterna att spelarna fått förkylningsmedicinen Sudafed.

 

Det är tufft för CSKA som har chansen att avancera från grupp B i Champions League. Då krävs att ett skadedrabbat Manchester United till att börja med besegrar Wolfsburg på bortaplan. Eller om CSKA vinner stort medan Wolfsburg besegrar United.

Matchen döms av den hårt kritiserade Martin Hansson. Hans första match efter debaclet i samband med play off-matchen mellan Frankrike och Irland.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!