1 av 2
- Foto: Scanpix
2 av 2
- Foto: Scanpix/AP

Torres försvarar Benitez

Att sparka tränaren Rafael Benitez förändrar ingenting. Det säger Liverpools anfallsstjärna Fernando Torres i dag.


Liverpool har problem i ligan och ligger bara på åttonde plats, dessutom är man inte kvar i Champions League där man kom trea i grupp E, långt efter Fiorentina och Lyon.

Men tränaren Rafael Benitez har ändå spelarnas förtroende, i alla fall hos spanjoren Fernando Torres.

- Att sparka tränaren är ingen lösning. Tränaren spelar inte så vi måste lyssna på honom, försöka jobba med honom, säger anfallaren Torres.

- Vi är det huvudsakliga anledningen, spelarna är de som måste hitta en lösning till problemet. Vi måste spela mycket bättre.

Senast föll Liverpool med 2-0 borta mot Portsmouth och klubbens amerikanska ägare måste spara pengar. Ännu värre kan det bli om man missar Champions League nästa år, de är åtta poäng bakom fjärdeplacerade Aston Villa.

- Det är uppenbart att vi behöver nya spelare. Om vi kan få in kvalitetsspelare så skulle det vara väldigt positivt för oss, men jag tror att situationen är svårare än så eftersom vi förmodligen inte har pengarna till att ta in de bästa spelarna.

- Det är en svår situation men alla toppklubbar runt om i världen går ibland igenom en tråkig situation som Liverpool gör just nu. Liksom alla andra toppklubbar kommer Liverpool att överleva situationen.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!