- Foto: Bildbyrån

Totti välkomnar Luca Toni

Roma har ryktats vara på väg att förstärka truppen i januari. En som välkomnas av Francesco Totti är den i Bayern München iskalle Luca Toni.


Anfallsstjärnan Francesco Totti har tidigare varit i telefonkontakt med Luca Toni. Nu skriver Romas lagkapten på sin blogg att han gärna ser att klubben plockar hem honom från Bayern München i januari.

- Jag har läst i tidningarna om ett antal möjliga förstärkningar, och alla som nämnts är bra spelare. Vem som än går till oss måste vara någon som gör oss bättre, men jag tänker inte lägga mig i eftersom det är upp till ledarna och förstås även tränaren, skriver Totti.

Men Totti kan inte låta bli att nämna den olycklige Luca Toni som hamnat i frysboxen i Bayern München.

- Speciellt Luca Toni tycker jag är en solid och pålitlig anfallare och han är en världsmästare. De andra namnen som poppar upp är också mycket bra spelare som jag gärna skulle vilja se gå till oss.

Luca Toni, 32, kom tidigare i år på kant med tränaren Louis van Gaal och har en tid ryktats vara på väg till diverse klubbar. Han vill förstås ha speltid inför sommarens VM-slutspel i Sydafrika.

Den sjunde november hamnade anfallsstjärnan i blåsväder, och bötfälldes, sedan han lämnat arenan efter att han blivit utbytt i halvtid i en match.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Nästa artikel
Totti kan andas ut