2 av 4
3 av 4
4 av 4

Karatesparken som gav Mancini debutseger

Roberto Mancini fick en smakstart i Manchester City. I hans debutmatch blev det seger, 2-0, mot Stoke.

Hemmapubliken på City of Manchester Stadium välkomnande på lördagseftermiddagen Roberto Mancini – som vann i sin första match efter två mål i den första halvleken.

Ett fint anfall med Carlos Tevez som regissör resulterade i att City tog ledningen i matchen efter 28:a minuters spel. Bulgaren Martin Petrov var sist på bollen och Mancini knöt näven.

En kvart senare fick Tevez själv näta. Gareth Barry styrde in bollen i straffområdet och argentinaren forcerade in den med en spektakulär karatespark.

Den andra halvleken slutade mållös och lättnaden var stor bland publik, spelare och framför allt hos Mancini när domaren blåste av matchen.