1 av 3
- Foto: SCANPIX/AP
2 av 3
- Foto: Scanpix/AP
3 av 3
- Foto: Scanpix/AP

Silly season: Real önskar Vidic

Real Madrid vill förstärka försvaret med Manchester Uniteds Nemanja Vidic. Men det stannar inte där, man vill också ha Branislav Ivanovic från Chelsea.


Den spanska giganten Real Madrid är sugna på lite serbiskt. Man vill göra sitt försvar lika bra som Barcelonas, som släppt in nio mål i ligan mot Reals tretton.

De som intresserar Real är Manchester Uniteds försvarsklippa Nemanja Vidic, 28, men man vill också ha Chelseas Branislav Ivanovic. Är det silly season så är det...

Vidic har kontrakt till och med 2012 och Real behöver en ersättare till skadade Pepe. Sir Alex Ferguson lär dock inte vara intresserad av att sälja stjärnan, speciellt nu då han har haft och fortfarande har en del skadebekymmer i försvaret.

Enligt den spanska tidningen Marca har Ferguson samtidigt ögonen på Portos 28-årige mittback och portugisiske landslagsman Bruno Alves. Palermos 20-årige dansk Simon Kjaer ska också vara intressant, också han är mittback och landslagsman.

När det gäller Ivanovic, 25, ska Chelsea försöka att hålla Real Madrid borta genom att förlänga hans kontrakt på Stamford Bridge.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!