Larssons Birmingham snodde poäng av United

Urstarka Birmingham lät sig inte besegras på hemmamark då Manchester United gästade. Sebastian Larsson och hans lag krigade sig till en poäng i mötet på lördagskvällen.

Efter Manchester Uniteds tunga nederlag mot Leeds i FA-cupen fanns bara seger på kartan i bortamötet med Birmingham.

Men hemmalaget visade vilka som är Premier Leagues formstarkaste lag – och knep en poäng mot mästarna. Det innebär att man är obesegrade i tolv raka matcher.

Sebastian Larssons lag tog ledningen i matchen genom Cameron Jerome i den 38:e minuten. Man klarade dock inte av att hålla ledningen och en bit i andra halvleken kvitterade Paul Scholes till 1-1.

Innan matchen var över han Darren Fletcher med att dra på sig två gula kort. Utvisningen gynnade knappast United som inte orkade pressa för ett segermål. Resultatet stod sig matchen ut och gladast för det är Birmingham.

"Seb" gjorde en bra match fram tills dess att den svenske mittfältaren blev utbytt, med bara några minuter kvar.

Nu har Chelsea chansen att rycka till sig ett fempoängsförsprång i toppen av tabellen om de vinner sin hängmatch.