Rafael Benitez har inte pengar nog för att kunna ersätta sina skadade spelare.
1 av 2
Rafael Benitez har inte pengar nog för att kunna ersätta sina skadade spelare. - Foto: BILDBYRÅN
David Amoo, Daniel Pacheco och Nathan Eccleston har tränat med A-laget.
2 av 2
David Amoo, Daniel Pacheco och Nathan Eccleston har tränat med A-laget. - Foto: SCANPIX/AP

"Rafa" letar spelare hos juniorerna

Skador och en sviktande ekonomi tvingar Rafael Benitez att leta efter spelare i juniorlaget.


Liverpools säsongs har varit fiaskoartad. "The Reds" ligger på en blygsam sjundeplats och har redan åkt ut ur både Champions League och FA-Cupen.

Om inte det vore nog så dras även laget med tunga skador på Steven Gerrard, Fernando Torres och Yossi Benayoun. Med en sviktande ekonomi som inte tillåter tränaren Rafael Benitez att värva fler spelare under vintern, kan spanjoren tvingas att leta efter ersättare från ungdomslaget.

- David Amoo, Daniel Pacheco och Nathan Eccleston har tränat med oss den här veckan. Vi vet att de är väldigt skickliga men när saker och ting inte går bra måste man vara försiktig med de unga. Så vi får helt enkelt stötta dem och sen får vi se vad som händer, säger den hårt kritiserade tränaren till klubbens hemsida.

"Rafa" tror stenhårt på de tre unga spelarna, men menar att man inte kan satsa allt för mycket på dem än.

– Vi har ett par bra unga spelare, men vi måste vara försiktiga med dem och inte kräva för mycket av dem för tidigt. Men de är skickliga och de kan kanske göra ett bra jobb för oss.

Röster har höjts som kräver spanjorens avgång. Benitez har dock sagt att han inte har några planer på att avgå och att han tänker fortsätta jobba hårt för att vända på den negativa trenden.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!