4 av 5
5 av 5

Balotelli skickade Inter till semifinal – i 89:e

Inter sänker gigant efter gigant. Trots underläge lyckades man vända och vinna mot Juventus i kvartsfinalen av Coppa Italia.

Det var gästerna från Turin som tog ledningen. Och det redan efter tio minuters spel. Brassen Diego hittade rätt, Juventus satt i förarsätet – och rattade mot semifinal.

Men Inter, som i helgen vann Milanoderbyt mot Milan, gav knappast upp. Hemmapubliken fick dock vänta länge på att kvitteringen skulle komma.

I den 72:a minuten kunde mittbacken Lucio till slut forcera in 1-1 efter en fast situation.

Hemmalaget fortsatte sedan att pressa på för ett segermål och när Wesley Sneijder avlossade ett hårt skott i den 89:e minuten kunde bortakeepern Gigi Buffon inte hålla bollen. Mario Balotelli nappade och satte segermålet på returen.

Fortsatt tungt för Juventus alltså – och tränaren Ciro Ferrara hänger lösare än någonsin. Spekulationer har gått om att Liverpools manager Rafa Benitez kan vara på väg till "Den gamla damen", men det återstår att se om så blir fallet.