Gonzalo Colsa kvitterade för Racing - Foto: SCANPIX/AP
Forlans mål räckte inte till seger.
Forlans mål räckte inte till seger. - Foto: SCANPIX/AP

Forlan nätade men Atletico fortsätter att tappa

Efter storsegern - nu fick Atletico Madrid endast med sig en pinne mot Racing Santander.

De drabbades samman så sent som torsdagen och då körde Atletcio Madrid över Racing Santander med hela 4-0 på hemmaplan. I dag gick det inte lika bra för Madrid-klubben när lagen återigen möttes.

Bortalagets giftige anfallare Diego Forlan såg dock till att det rödvitrandiga-laget kunde ta ledningen efter 24 minuters spel. Den förre skytteligavinnaren blixtrade till och ryckte ifrån Racingförsvaret och hade inga problem med att slå in sin egen stolpretur.

Hemmalaget skulle hinna replikera innan pausvilan. Gonzalo Colsa fick lite turligt med sig bollen i Atelticos straffområde och tryckte hur kyligt som helst in kvitteringsmålet.

Matchen slutade också 1-1 och Atletico Madrid fortsätter att tappa viktiga poäng.