Diniyar Bilyaletdinov kvitterade för Everton.
Diniyar Bilyaletdinov kvitterade för Everton. - Foto: SCANPIX/AP
Wayne Rooney kunde inte tro sina ögon. - Foto: SCANPIX/AP
Dan Gosling gav hemmalaget ledningen.
Dan Gosling gav hemmalaget ledningen. - Foto: SCANPIX/AP

United tappade allt i förlustmatch

Trots en tidig ledning kunde Manchester United inte hålla Everton undan. Laget förlorade till slut med 3-1 och tappade därmed tre viktiga poäng i guldjakten.

Manchester United åkte på en rejäl plump borta mot Everton. Trots en tidig ledning tappade laget allting och föll till slut med 3-1.

Det var som sagt gästerna som tog ledningen först genom bulgaren Dimitar Berbatov. Men glädjen skulle bli kortvarig. Endast tre minuter senare slog Diniyar Bilyaletdinov in kvitteringen med ett lurigt skott. Ett mål som skulle visa sig bli viktig.

För att i den den andra halvleken kom hemmalaget igång ordentligt. Med kvarten kvar gav Dan Gosling Everton ledningen innan Jack Rodwell avgjorde med minuten kvar.

Det guldjagande Manchester United tappade därmed tre viktiga poäng i toppstriden.