1 av 3
2 av 3
- Foto: Scanpix
3 av 3
- Foto: Bildbyrån

Mancini: ”Var är Carlos Tevez?”

Manchester City spelade 0-0 hemma mot Liverpool på söndagen. Och Roberto Mancini saknade sin största spelare, Carlos Tevez. ”Jag vet inte var Tevez är, men jag tror han är i Argentina”, säger Mancini.


Manchester City har två viktiga matcher denna vecka, mot Stoke på onsdag i omspelet av FA-cupens femte omgång samt mot ligaledarna Chelsea i helgen. Till dess hoppas Roberto Mancini ha sin anfallare Carlos Tevez tillbaka.

Tevez har varit hemma i Argentina i över en vecka eftersom hans fru fött barn, det handlar om en för tidig förlossning. Hans fru Vanessa är utskriven från sjukhuset men deras bebis är fortfarande på intensivvården, skriver Sky Sports.

- Jag vet inte var Tevez är, men jag tror han är i Argentina. Det är ett stort problem för oss eftersom vi har en viktig vecka framför oss och vi saknar Tevez. För mig är det inte bra, sade managern Roberto Mancini efter gårdagens match.

- Carlos har varit hemma i åtta dagar och jag vet inte om han tränat när han varit hemma i Argentina.

Tevez hade kanske behövts i den mållösa matchen hemma mot Liverpool i går. Mancini hoppas att landslagsstjärnan snart är tillbaka i England.

- Jag hoppas att Carlos kommer tillbaka inom de två kommande dagarna eftersom vi behöver honom. Han kanske är på väg hit med flyget.

Mancini pratade med sin anfallare för fyra dagar sedan och meddelar att ”allt har löst sig” vad gäller förlossningen och den biten.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!