Zlatan kvitterade för Barcelona. - Foto: SCANPIX/AP
Stjärnan gjorde dock ingen höjdarmatch.
Stjärnan gjorde dock ingen höjdarmatch. - Foto: SCANPIX/AP

Zlatan målskytt när Barca kryssade

Zlatan Ibrahimovic skickade in kvitteringen när Barcelona kryssade borta mot Stuttgart.

Zlatan Ibrahimovic fanns med från start och spelade hela matchen när Barcelona kryssade borta mot Stuttgart.

Svensken gjorde verkligen inte en supermatch men stod ändå för bortalagets kvitteringsmål när han i den 52:a minuten sköt in sin egen retur.

Det var annars det tyska hemmalaget som öppnade bäst. Stuttgart radade upp målchanser i framför allt den första halvleken och Barca kan tacka högre makter att det endast stod 1-0 när domaren blåste av för pausvila. Den glödhete Cacau, som stod för fyra mål mot Köln i ligan senast, nickade kyligt in ledningsmålet efter 25 minuters spel.

Men i den andra halvan ryckte det katalanska laget upp sig. Gästerna började visa varför de är bäst i världen och nu var det deras tur att rada upp målchanser. Men trots Zlatans tidiga kvitteringsmål kunde inte Barcelona trycka in sitt andra mål för kvällen.

Matchen slutade därmed 1-1. Ett resultat som Barcelona verkligen kan vara nöjda med och som ger dem slagläge inför returmötet på Camp Nou.