1 av 5
- Foto: Scanpix
2 av 5
- Foto: Scanpix
3 av 5
- Foto: Scanpix
4 av 5
- Foto: Scanpix
5 av 5
- Foto: Scanpix

John Terry tystade buande fans

Chelseas skandalomsusade kapten John Terry tystade Stokes buande supportrar på söndagen. Han gjorde ett av målen när Stoke besegrades med 2-0 samtidigt som Chelsea tog sig till semifinal i FA-cupen. - Han fick lite väl mycket skit från Stokes fans och ville visa dem, säger tränaren Ray Wilkings.


John Terry buades ut av motståndarfansen då Chelsea och Stoke möttes i FA-cupen på söndagen. Men han fick snabbt tyst på dem genom att fastställa slutresultatet till 2-0 och därmed skicka Chelsea vidare till semifinal.

Efter sitt mål sprang försvararen Terry, mest omtalad för sin otrohetsaffär med Vanessa Perroncel, fram till en av hörnflaggorna på Stamford Bridge och pekade på kaptensbindeln. Allt för att tysta supportrarna.

- Armbandet betyder en hel del, förstås. Chelsea har stöttat mig väldigt mycket, så även spelarna, vi ville visa fansen hur mycket det betyder för oss, säger han enligt nyhetsbyrån Ananova.

Efter otrohetsaffären petades Terry som lagkapten i England av förbundskapten Fabio Capello. Men stödet från Chelsea har hela tiden varit stort.

- Jag är inte allt för glad över det inträffade, men jag kan inte göra någonting åt det. Det var ännu en superb insats av honom, säger assisterande tränaren Ray Wilkings.

- Han fick lite väl mycket skit från Stokes fans och ville visa dem. Han är en utmärkt kapten och vi är mycket glada över att ha honom med oss. Han leder spelarna på planen på ett fantastiskt sätt och gjorde ett mycket fint andra mål.

1-0 gjordes av Frank Lampard. Chelsea får nu möta Aston Villa på Wembley i semifinalen av FA-cupen.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!