1 av 2
- Foto: Bildbyrån
2 av 2
- Foto: Bildbyrån

Stoor nobbar Tippeligan

Åge Hareide och hans norska klubb Viking kan glömma att låna in Fulhams svenske försvarare Fredrik Stoor. - Det handlar om ett lån och det är jag inte så sugen på, säger Stoor.


I dag skrev norsk press om att Viking, med Sverige-bekantingen Åge Hareide i spetsen, vill hyra in Fredik Stoor, 25, från Fulham där han inte får speltid.

- De vill ha mig på lån fram till augusti, men jag känner inte att det är en bra lösning. Då får de betala en övergångssumma för en permanent flytt i så fall, annars vore det ett bättre alternativ för mig att gå exempelvis till the Championship, säger Stoor till Fotbollskanalen.

Klart är att den landslagsmeriterade backen, som tillhört klubbar som Rosenborg och Hammarby, vill röra på sig för att få speltid. Han ingår inte i tränaren Roy Hodgsons planer.

- Jag går ju till träningen varje dag, men det känns inte som att det spelar någon roll vad jag presterar. Oavsett hur bra eller dålig jag är satsar han ändå på andra spelare.

- Till att börja med måste jag flytta i sommar. Så är det bara. Jag behöver hamna i en klubb där jag får speltid och som vill ha mig. Sedan ska man inte sticka under stolen med att jag helst av allt fortsätter ett tag till utanför Skandinavien.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!