Nottingham sparkade City ur FA-cupen

Tränaren kan få sparken.

Manchester Citys tränaren Mark Hughes har om möjligt fått ännu gråare hår efter 0-3 hemma mot Nottingham Forest. Nathan Tyson (38), Robert Earnshaw (42) och Joe Garner (75) gjorde målen för laget som ligger i botten av andra divisionen. Målvakten Paul Smith matchhjälte i Nottingham.

Hughes har blivit lovad ytterligare förstärkningar till City som ligger på 13:e plats i Premier league. Frågan är om han får vara kvar så länge till?

Samtidigt spelade Chelsea ännu en fiaskomatch. Chelsea får inrikta sig på omspel efter överraskande 1-1 hemma mot Southend United som spelar i tredje divisionen. 42 000 åskådare jublade när Salomon Kalou satte 1-0 i den 31:a minuten, men det blev dödstyst på Stamford Bridge när Peter Clarke kvitterade på nick i matchens sista minut. Clarke hade även en nick i ribban i 84:e minuten.

Chelsea hade tolv skott på mål men lyckades bara göra ett mål.