- Foto: Bildbyrån

Gianfranco Zolas "straff"? Ledighet

West Ham torskade hemma mot Stoke i helgen. Kanske borde spelarna träna mer, men Gianfranco Zola resonerar tvärt om och har gett sina spelare tre dagars ledighet medan han själv åkt till Sardinien.


Efter 0-1 hemma mot Stoke i helgen är West Ham bara målskillnad från en nedflyttningsplats. Då får spelarna vila sig i form till nästa helgs match mot Everton på bortaplan.

- Mr Zola har åkt till Sardinien. Han har gett spelarna tre dagars ledighet för att fräscha upp sig till matchen mot Everton, de tränar igen på onsdag, säger en av klubbens ägare, David Sullivan, enligt Sky Sports.

Sullivan meddelar också att den smått legendariske italienaren inte är på väg bort från ”Hammers” och Upton Park.

- Styrelsen kommer att bli väldigt förvånade om han inte coachar laget denna vecka. Vi hade ett möte med honom efter lördagens match och han antydde ingenting sådant.

Även spelarna står bakom den forne Chelsea-stjärnan:

- Alla jobbar väldigt hårt för honom, vi står bakom den mannen. Han är en toppentränare, enligt mig, och vi står alla bakom honom, säger anfallaren Mido.

Det är Hull, för tillfället på nedflyttningsplats, som skuggar ”Hammers”. Dessutom har man en match mindre spelad och helgen hemmaslog man Fulham med två mål mot noll.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!