Det ser inte bra ut för Cristiano Ronaldo och Real Madrid.
1 av 2
Det ser inte bra ut för Cristiano Ronaldo och Real Madrid. - Foto: SCANPIX/AP
Men Ronaldo ger inte upp titeln.
2 av 2
Men Ronaldo ger inte upp titeln. - Foto: SCANPIX/AP

Ronaldo: "Vi kan fortfarande vinna ligan"

Ligatiteln ser trots att det endast skiljer tre poäng från Barcelona väldigt avlägsen för Real Madrid. Men Cristiano Ronaldo har fortfarande inte gett upp.- Vi måste tro på att det fortfarande är möjligt, säger den portugisiske mittfältaren.


MADRID. Cristiano Ronaldo var en av Real Madrids bättre spelare när den vita huvudstadsklubben hemmabesegrades mot de värsta rivalerna, Barcelona.

Men trots den tunga och möjligtvis ligaavgörande förlusten ger den portugisiske mittfältaren inte upp titeln.

- Jag är en professionell och vi får inte tappa garden. Vi kan fortfarande vinna ligan. Visst är det inte bra att förlora men vi måste lära oss från våra förluster. Ibland vinner vi och ibland förlorar vi, med det är först i slutet som vi kan se vad som kommer att ske, förklarade Ronaldo enligt Marca.

Även om den 25-årige dribblern fortfarande inte har gett upp ligatiteln var han snabb med att erkänna Barcelona som de rättfärdiga segrarna.

- Barcelona var mycket bättra än vad vi var. Men vi måste lyfta på våra huvuden, för att det återstår fortfarande sju matcher, säger han, och fortsätter:

- Om vi vinner ligan så är det ingen som kan säga att säsongen har varit ett fiasko. Vi måste tro på att det fortfarande är möjligt.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!