Wigan skickade ut Hull ur Premier League

Försvararen Steve Gohouri satte 2-2 på tilläggstid och såg på så sätt till att Hull halkar ur Premier League.

WIGAN. Victor Moses prickade dit ledningsmålet för sitt Wigan i den 31:e minuten hemma mot Hull. Men bara elva minuter senare kvitterade bortalaget genom Will Atkinson och matchen levde i allra högsta grad.

Hull tog också ledningen med dryga kvarten kvar att spela när anfallaren Mark Cullen hittade rätt. Fast när Wigan-försvararen Steve Gohouri på tilläggstid satte kvitteringen var saken klar: Hull halkar ur Premier League.

Det oavgjorda resultatet innebär att Hull nu har ointagliga fem poäng upp till West Ham med en omgång kvar att spela. Hull får därmed lämna högstaligan endast efter två säsonger.