- Foto: Scanpix

Kuyt: "Förväntar mig att Benitez stannar"

Liverpool har stått för en riktig fiaskosäsong, men trots det väntar sig Dirk Kuyt att hårt kritiserade tränaren Rafael Benitez finns kvar till nästa säsong. "Han har fyra år kvar på kontraktet", säger Kuyt.


LIVERPOOL. Efter ännu en misslyckad säsong för Liverpool har spanske tränaren Rafael Benitez kritiserats rejält. Det klassiska storlaget slutade på en pinsam sjundeplats i Premier League och lyckades inte imponera varken i Champions League eller Europa League.

Det har gjort Benitez framtid mer oviss än någonsin tidigare. Engelsk media spekulerar i att han kommer sparkas inför nästa säsong, men ska man tro lagets energiknippe Dirk Kuyt kommer Benitez att stanna ett bra tag till.

- Han har fyra år kvar på sitt kontrakt, så jag förväntar mig inte att han lämnar om inget oväntat händer, säger Kuyt till The Liverpool Echo.

Tidigare har Fernando Torres gjort klart att han tänker lämna om inte ett par stjärnspelare köps in inför nästa säsong. Även Kuyt vill se en hel del nyförvärv under sommaren.

- Förhoppningsvis kan vi köpa in lite fler nyckelspelare och börja vinna titlar, förklarar holländaren.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!