Anderson var med om en svår bilolycka.
Anderson var med om en svår bilolycka. - Foto: Jon Super/AP/SCANPIX

United-stjärna sekunder från döden

Manchester Uniteds Anderson kunde inte ha kommit närmare döden. Medvetslös drogs han ur en brinnande bil - strax innan den exploderade.


BRAGA. Manchester United-stjärnan Anderson var endast sekunder från döden, när den 22-årige mittfältaren i allra sista stund drogs medvetslös ur en brinnande bil - bara en stund innan den exploderade.

Brasilianaren, som har gjort sig mer och mer känd för sitt vilda festliv, hade enligt lokala uppgifter spenderat en rejäl summa pengar i en nattklubb innan han körde iväg med sin Audi R8 tillsammans med en manlig vän och en brasiliansk kvinna.

Olyckan var framme tidigt i morse. Det är oklart vem som satt bakom ratten, men av någon anledning körde bilen ur vägen, körde in i en väg och fattade eld. Alla tre fördes snabbt till sjukhus utan svårare skador, och kunde senare skrivas ut med hjärnskakningar och whiplashskador.

Juridiska konsekvenser

Enligt Guardian kan olyckan få juridiska konsekvenser, men hur United-tränaren Sir Alex Ferguson reagerar på det här återstår fortfarande att se. United har fortfarande inte lämnat en kommentar, men det är ändå välkänt att den skotske demontränaren är stenhård när det kommer till sina spelares livsstil och framför allt deras festliv.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!