Stephen Ireland kunde inte vara gladare över att ha lämnat Manchester City.
Stephen Ireland kunde inte vara gladare över att ha lämnat Manchester City.

Ireland fördömmer Manchester City

Ett led i affären mellan Manchester City och Aston Villa gällande James Milner var att Stephen Ireland skulle gå till Birminghamklubben. Den irländske landslagsmannen talar nu ut om sin tid i Manchester och han klär inte orden.


What's up England?

Vill du läsa mer om Premier League? Följ Magnus Falks blogg på Nyheter24!

BIRMINGHAM. – Om James Milner tror att gräset är grönare på andra sidan, så måste han bereda sig på en chock, säger Stephen Ireland enligt The Guardian.

23-åringen som var en delbetalning för Manchester Citys förvärv av James Milner har inga snälla ord att säga om sin gamla klubb och anklagar bland annat Roberto Mancini för att inte ha någon som helst relation till spelarna.

– De unga spelarna kommer in i omklädningsrummet med klockor värda enorma summor och tror att de redan är Premier League-stjärnor. Samtidigt har jag talat med Patrick Viera om hans relation till managern, och han berättade för mig att de inte har någon sådan, och de ska ha jobbat ihop i åratal.

Stephen Ireland spenderade nio år i City efter att ha gått igenom klubbens ungdomsakademi, men han menar nu att lojalitet inte längre har något värde.

– Lojalitet erkänns inte ens längre, och om Mancini vill kritisera mig så kan jag bara säga att jag ansåg mig själv vara bäst, den som verkligen kämpade för klubben.

– Jag kan förstå varför Milner ville gå till City, men jag kan bara säga att jag är väldigt nöjd över att ha kommit därifrån. Folk påstår att jag har blivit forcerad ut från Manchester, om så var fallet är jag väldigt glad att jag blivit tvingad till en klubb som Aston Villa, avslutar Stephen Ireland.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!