Med tre mål såg Peter Crouch igår till att skjuta Tottenham till Champions League-gruppspelet.
1 av 2
Med tre mål såg Peter Crouch igår till att skjuta Tottenham till Champions League-gruppspelet. - Foto: Kirsty Wigglesworth/AP/SCANPIX
...och nu vill Crouch möta Ronaldo och hans Real Madrid.
2 av 2
...och nu vill Crouch möta Ronaldo och hans Real Madrid. - Foto: Daniel Ochoa de Olza/AP/SCANPIX

"Vi vill möta Real och Inter"

Med tre mål sköt Peter Crouch i går Tottenham till Champions League-gruppspelet och drömmer redan om att få stjälpa storklubbar.– Vi vill möta Real Madrid och Inter, säger matchhjälten.


LONDON. Peter Crouch frälste Tottenham i går och tog laget till Champions League-gruppspelet efter ett magiskt hattrick i kvalmötet med Young Boys.

Nu vill Crouch fortsätta skrälla – och drömmer om Madrid.

– Detta är otroligt, vi spelade extremt bra och vi förtjänade Champions League-avancemanget. Vi vill spela stora matcher. Vi vill möta Real Madrid och Inter! Man vet aldrig hur bra man är om man inte har spelat mot de bästa, säger den långe anfallaren till The Sun.

"Det är fantastiskt"

– Det är fantastiskt. Det var länge sedan Tottenham spelade i den största europeiska turneringen, säger tränaren Harry Redknapp till samma tidning.

Londonklubben fick runt 350 miljoner kronor för turneringsavancemanget, men trots detta kommer Redknapp inte göra några förstärkningar i truppen.

– Jag tror inte att jag kommer göra några spelaraffärer innan gruppspelet startar.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!