Rooney kommer få ett hett mottagande på Goodison Park i helgen.
1 av 2
Rooney kommer få ett hett mottagande på Goodison Park i helgen. - Foto: Michael Probst/AP/SCANPIX
2 av 2
- Foto: Jon Supar/AP/SCANPIX

”Rooney kommer slaktas från läktaren”

Efter klubbytet från Everton till Manchester United har Wayne Rooney håntas flera gånger på Goodison Park. I helgen väntas mottagandet att bli värre än tidigare.


What's up England?

Vill du läsa mer om Premier League? Följ Magnus Falks blogg på Nyheter24!

MANCHESTER. Det stormar rejält kring Wayne Rooney. Tidigare i veckan kom det fram uppgifter om att superstjärnan köpt sex av en lyxprostituerad under tiden hans fru var gravid. Något som inte verkar ha påverkat 24-åringen.

– Han verkar vara sitt vanliga jag, men jag har inte haft några djupa samtal med honom. Vi umgås inte så nära, säger landslagskamraten Phil Jagielka enligt The Sun.

I helgen ställs Manchester United mot hans gamla lag, Everton, och fansen förväntas vara tuffa mot honom. Även i tidigare möten har den engelske landslagsanfallaren hånas för sitt klubbyte – men det verkar bli ännu värre den här gången med tanke på skandalen.

– Det finns en stor chans att han blir slaktad från läktarplats. Normalt sett får han höra en hel del, och jag ser verkligen ingen anledning till att det skulle bli annorlunda nu, säger Evertonspelaren Jagileka.

Rooneys mål mot Schweiz i tisdags:

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!