Sebastian Larssons säsong fortsätter lovande, men laget i sig går långt ifrån fantastiskt. - Foto: SIMON DAWSON/AP/SCANPIX

Svenskarnas tunga dag i Premier League

Två av svenskarna som var i aktion i Premier League i dag, Martin Olsson och Sebastian Larsson, fick en tung lördag. Olsson petades och fick sitta på bänken under hela Blackburns match mot Blackpool. Den slutade med vinst 2-1, medan "Sebs" Birmingham endast spelade 0-0 mot Wigan.

BLACKPOOL. Det går trögt för Martin Olsson i Blackburn. I dag petades han i bortamatchen mot Blackpool, och fick sitta kvar på bänken under 90 minuter. Ian Holloways lag kvitterade sent i andra halvlek, men Olsson satt kvar på bänken när Brett Emerton lyckades ge Blackburn segern i matchens absoluta slutminuter.

Sebastian Larsson spelade hela matchen för sitt Birmingham hemma mot Wigan, men vad hjälpte det? Laget lyckades ändå inte få hål på bortalaget då drabbningen slutade mållöst - 0-0.

Larsson har annars gått från klarhet till klarhet i Birmingham och även blivit tilldelad ett förslag på kontraktsförläning, inför kommande äventyr i Englands näst största stad.