Wayne Rooney i dispyt med Alex Ferguson?
1 av 2
Wayne Rooney i dispyt med Alex Ferguson? - Foto: JON SUPER/AP/SCANPIX
Rooney hävdar att han inte är skadad.
2 av 2
Rooney hävdar att han inte är skadad. - Foto: Matt Dunham/AP/SCANPIX

Rooney: "Jag är inte skadad"

Sir Alex Ferguson har hävdat att världsstjärnan varit skadad och därför valt att vila spelaren de två senaste matcherna - något nu Rooney tillbakavisar.


Rooneys tuffa säsong

Wayne Rooney har inlett säsongen fullkomligt uselt. Han har endast gjort ett mål på sju matcher och var involverad i en prostutionshärva.

– När man är in en sån här streak så måste man helt enkelt jobba hårdare, säger Rooney.

– Jag har bara spelat sju matcher den här säsongen på grund av alla skador jag drog på mig. Jag vill egentligen bara spela fotboll och fortsätta att jobba hårt. Målen kommer att komma, det är jag övertygad om.

MANCHESTER. Manchester Uniteds manager sir Alex Ferguson kan ha fört världspressen bakom ljuset. Han har hävdat att Uniteds tveklöst största stjärna Wayne Rooney ska ha varit skadad. Vilket anfallaren nu avfärdar.

– Jag har inte haft några problem med min fotled på hela säsongen, jag vet inte riktigt vad han menar när han säger att jag har varit skadad, säger Rooney till The Guardian.

Kommentaren får artikelförfattaren att spekulera i om det överhuvudtaget finns någon daglig kommunikation öga mot öga mellan 25-åringen och Ferguson. Problemet kring denna soppa är också att Rooney varit fullständigt under isen, vilket kan innebära att managern helt sonikavalt att petat honom.

"Han har gått igenom ett par riktigt tunga månader där formen varit allt annat än stark och han behövt gå igenom en rannsakan av sitt privatliv." skriver Dominic Fifield för The Guardian.

Lyssna och se hyllning till Rooney:

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!