Dalglish när han presenterades på Anfield Road.
1 av 6
Dalglish när han presenterades på Anfield Road. - Foto: Tim Hales/AP/SCANPIX
Kenny Dalglish njuter av att vara tillbaka i klubben i hans hjärta.
2 av 6
Kenny Dalglish njuter av att vara tillbaka i klubben i hans hjärta. - Foto: Tim Hales/AP/SCANPIX
Frågan är om Kenny Dalglish kan vända på skutan och få klubben på fötter igen?
3 av 6
Frågan är om Kenny Dalglish kan vända på skutan och få klubben på fötter igen? - Foto: Tim Hales/AP/SCANPIX
Det blev inte någon vidare start för Liverpoollegendaren. Merseysideklubben förlorade mot ärkerivalen Manchester United.
4 av 6
Det blev inte någon vidare start för Liverpoollegendaren. Merseysideklubben förlorade mot ärkerivalen Manchester United. - Foto: Tim Hales/AP/SCANPIX
Ian Holloway går ut och visar sina sympatier för Liverpool FC.
5 av 6
Ian Holloway går ut och visar sina sympatier för Liverpool FC. - Foto: Tim Hales/AP/SCANPIX
"Liverpool är en äkta fotbollsklubb."
6 av 6
"Liverpool är en äkta fotbollsklubb." - Foto: Tim Hales/AP/SCANPIX

Legendaren får oväntat stöd från konkurrent

Kenny Dalglish och Liverpool FC får nu stöd från ett håll man inte riktigt kunde vänta sig med tanke på tabelläget.


Kenny Dalglish:

Född: 4 mars 1951 i Glasgow.

Då: Skotten är en de mest framgångsrika spelarna i Liverpools historia och vann många titlar med laget. Sedan blev han tränare och "King Kenny" fortsatte att vinna.

Efter ett långt uppehåll från fotbollen tog 59-åringen i helgen över "The Reds" igen efter att Roy Hodgson fått sparken.

Nu: Legendaren får nu oväntat stöd från den frispråkige Blackpool-tränaren Ian Holloway.

BLACKPOOL. Liverpools nytillsatte tränare Kenny Dalglish får nu ett något oväntat stöd. En av konkurrenterna i Premier Leagues mittenträsk går nu ut och deklarerar att han inget hellre vill se än framgång för den anrika klubben.

– Jag bara hoppas att det kommer gå bra för Liverpool nu framöver. Klubben har en sådan stark tradition och är en äkta fotbollsklubb, säger tränaren som gjort sig känd för annorlunda uttalanden.

Vem är det som stödjer LFC?

Ingen mindre än Blackpools manager Ian Holloway.

Holloway berättar riktligt om hur Merseysideklubben är laget med kanske världens mest gedigna historia, den bästa supporterbasen och "hur vackert det är när fansen alltid sjunger den där sången när laget kommer in, det är en äkta fotbollsklubb".

– Jag vill göra Blackpool lika kända, om inte mer kända än Liverpool. Men inte ens Sir Alex Ferguson har lyckats gå om dem under hans tid i Manchester United.

Något ironiskt uttalande med tanke på helgens reslutat i FA-cupen när United lyckades besegra Liverpool med ett mål mot noll. Alla experter var överens efter att Dalglish tog över efter sparkade Roy Hodgson. Svårare comeback i "The Reds" kunde man helt enkelt inte få.

Men samtidigt har Holloway inget annat än lovord att ösa över den kortsiktiga lösningen på Merseysideklubbens avbytarbänk.

– Jag kan inte komma på en bättre spelare någonsin än Dalglish. Inte under hela mitt liv har det funnits någon som honom. Nu hoppas jag bara att jag får möjlighet att lära känna honom bättre.

Här kan ni se den första intervjun med Dalglish som Liverpool-tränare

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!