Samuel Eto'o fick inte näta den här gången. - Foto: Luca Bruno/AP/SCANPIX
Här trycker Mario Gomez in matchens enda mål.
Här trycker Mario Gomez in matchens enda mål. - Foto: Luca Bruno/AP/SCANPIX

Bayerns tunga finalrevansch

Matchen såg ut att sluta 0-0. Men då klev Mario Gomez fram med bara minuterna kvar och tryckte in matchens enda mål.

MILANO. 90 minuter. Så länge fick Bayern München vänta på för att sätta matchens enda mål borta mot fjolårets finalbanemän Inter.

Matchen såg länge ut att sluta mållös. Detta trots att både Inter och det tyska bortalaget radade upp klara målchanser.

Bayern lyckades bland annat med att träffa ramen två gånger om genom Frank Ribéry och Arjen Robben utan att sätta bollen i mål.

Och Esteban Cambiasso lär gräma sig lite extra efter att ha skjutit bollen högt över mål - trots att bortamålvakten mer eller mindre var bortspelad.

I stället kunde en påpasslig Mario Gomez trycka in det matchavgörande målet efter att hemmamålvakten Julio Cesar misslyckats med att hålla i ett skott.

– Vi ska ha beröm. Vi spelade väldigt bra och rörde bollen på ett bra sätt också. Vi förtjänade att vinna, säger den vindsnabbe yttern Arjen Robben, som var glad över att få vara tillbaka efter sina skadebekymmer, till Viasat.

Med 1-0 i bagaget reser Bayern hem med en klar fördel. Men än kan allting hända.

– Vi är i en bra sits, men det är inte över än. De är ett väldigt farligt lag och vi måste akta oss i 90 minuter nästa gång, säger holländaren.