Javier Hernandez gjorde två mål mot Wigan.
Javier Hernandez gjorde två mål mot Wigan. - Foto: JON SUPER/AP/SCANPIX

Vilken succé, "Chicharito"

Den 22-årige anfallaren gjorde två mål när Manchester United besegrade Wigan.

Matchfakta:

Mål: 0-1 (17) Javier Hernandez, 0-2 (74) Javier Hernandez, 0-3 (84) Wayne Rooney, 0-4 (87) Fabio

Varningar:

Wigan: -

United: Javier Hernandez

Arena: DW Stadium

WIGAN. Sir Alex Ferugson valde att ge anfallaren Javier Hernandez chansen från start - det lär inte demontränaren ångra.

Redan efter 17 minuters spel slog "Chicharito" till. Efter ett snyggt anfall spelade Nani in bollen i straffområdet där mexikanaren stötte in ledningsmålet.

"The Red Devils" fortsatte att trycka på och Nani kunde ha ökat på ledningen men stolpen stoppade portugisen.

Med kvarten kvar slog 22-åringen till igen. Wayne Rooney hittade fram till den kvicke anfallaren som hur kyligt som helst sköt in sitt andra mål.

När det återstod sex minuter av matchen kontrade storklubben och inbytte Dimitar Berbatov serverade Rooney som rullade in bollen i öppet mål. Innan matchen var slut hamnade även brassen Fabio i målprotokollet.